Boek nu

gastenboek

We hebben een heel rustig verblijf gehad in de rust en het groen. Bedankt aan Andrée en Gary voor hun zeer warme welkom in hun charmante cottage. Tot ziens voor de volgende vakantie. (Vertaald uit het Frans)

Zeer goede gastheren, gastvrij, behulpzaam. Alles wordt minutieus gedaan. Geen klachten. Het huisje is erg prettig en zeer compleet ingericht. De plaats is kalm en rustgevend.
Bedankt voor je welkom. (vertaald uit het Frans)

Zodra we aankomen, voelen we ons goed. De rust domineert op deze plek. Een goede onderdompeling in de natuur met deze groene landschappen. Kortom, een verblijf waar we erg van genoten hebben met Gary en Andrée.
Hartelijk dank voor hun welkom en hun vriendelijkheid. (vertaald uit het Frans)

In een plaats genaamd Pitelet vonden we rust. Een kort verblijf vol schoonheid, stilte en delicate attenties. Alles is goed georganiseerd, comfortabel, vertrouwd. Bedankt u 2. (vertaald uit het Frans)

Heel erg bedankt voor de geweldige tijd hier in Pitelet. We hebben genoten van de prachtige wandelingen, de stilte, een duik in het meer. Ontspannende tijden! Ayco had de eer om haar eerste verjaardag te vieren in La maison de réflexion; een verjaardag om nooit te vergeten! Bedankt Andrée en Gary. (Vertaald uit het Engels)